24. juni 2015

Nanoscience dværgfest 2015 - Beer Pong og hjemmelavede raketter

D. 19 juni holdte nanoscience deres årlige nanoscience dværgfest, som bød på bl.a. BBQ, Beer Pong, bordfodbold og ikke mindst hjemmelavede raketter. Arrangementet foregik på HCØ i sydenden af vandrehallen hvor både studerende, VIP'ere og TAP'ere var til stede.

  

Dværgfest og raketter

Før middagen gik igang blev folk samlet udenfor til en omgang raketskydning, hvor de studerende dystede mod professorerne om, hvem der kunne få deres raket skudt længst op i luften. 

En cykelpumpe og halvanden liter dansk vands tid senere, kom de første raketter i luften.

Der blev kæmpet fra begge sider og der blev sågar også brugt ekstra kneb i jagten på sejren.

Professorerne havde brugt tøris, som gjorde at deres raketter fløj højere end de studerendes - Altså en tvilsom sejr til professorerne. 

Nanoscience dværgfesten har tradition for at samle folk omkring et projekt, som skal løses i fællesskab. Sidste år gik alle sammen og byggede en katapult - i år blev det til hjemmelavede raketter.

Dværgfesten er vigtig 

Før de studerende, VIP'erne og TAP'erne satte sig til bords blev der sagt et par ord fra Centerleder, Bo Wegge Laursen. 

Han lagde ud med først at lykønske de mange lettede studerende, som havde overstået deres eksamener og ikke mindst dem, som for nyligt havde afleveret deres bachelorprojekt.

Bo Wegge Laursen fremhævede, at nanoscience dværgfesten er et vigtigt årligt arrangement, som forener studerende, VIP'ere og TAP'ere.

Dværgfesten skaber en fælles nano-identitet blandt alle som er tilknyttet Nano-Science Centret. Dette er vigtigt, da det forstærker fælleskabet på tværs af faggrupper.

DJ og god stemning

Efter middagen blev der lagt op til dans, og DJ'en stillede langsomt op mens gulvet blev ryddet. Sideløbende blev der spillet diverse ølspil, hvor især beer pong var en succes.   

Du kan se flere billeder fra festen på vores facebookside