23. april 2015

Nanoscience informationsmøde fortsatte i dejligt solskinsvejr

Efter to timer med oplæg fra henholdsvis en 1. års studerende, fagråd, studieleder og to tidligere studerende, var der stadig en håndfuld af de 10 fremmødte, som ville vide mere om nanoscience. Derfor blev der hygget på Caféen ved August Krogh Bygningen efterfølgende.

Fokus på tvivlerne 

Det er første gang at Nano-Science Centret afholder informationsmøde, og tanken bag det er, at give de unge den bedste forudsætning for, at træffe det rigtige uddannelsesvalg. Mødet er målrettet dem som stadig er i tvivl om, hvorvidt de vil starte på nanoscience efter de har været til åbent hus. 

Efter åbent hus i februar går der næsten fire en halv måned før der skal vælges uddannelse. Det er lang tid at gå og være i tvivl, og tænke over ens uddannelsesvalg. Nano-Science Centrets tanke er derfor at give de unge endnu en mulighed for at blive afklaret, og yderligere informeret om, hvad nanoscience uddannelsen handler om. 

Personlige forventninger til arrangementet

"Jeg forventede, at jeg ville blive afklaret om, hvorvidt jeg ville læse nanoscience eller ej. Og det er jeg. Jeg er blevet afklaret med, at det vil jeg gerne. Jeg synes det lyder rigtig spændende." 

Julie Andersen

                Jobmuligheder

Det to timer lange arrangement fokuserede bl.a. på jobmulighederne, hvorfor man også kunne opleve to tidligere studerende fortælle om deres jobs. Det viste sig at være et populært emne, som mange af de fremmødte havde tænkt over.  

Der blev derfor også stillet mange spørgsmål vedrørende dette emne, i forbindelse med den indlagte spørgerunde på en halv time.

På billedet fra venstre mod højre ses de to tidligere studerende Martin Iglsø Andersen og Titoo Jain, som var ude og fortælle om deres arbejde.

Martin arbejder idag som scientific software specialist hos QuantumWise A/S. Titoo arbejder som product manager hos Haldor Topsøe. De var begge begejstret for arrangementet og pointerede også at de gerne så, at der var et informationsmøde da de startede på uddannelsen.

Flere billeder fra arrangementet

.