Structural Food Physics and Soft Matter Self-Assembly

Generelt er gruppens forskning centreret omkring selvsamling på mesoskala og især dannelsen af ​​geometrisk og topologisk komplekse strukturer i soft matter systemer, både syntetiske systemer som blokcopolymerer og amfifile molekyler og fra forskellige fødevare- og biologiske systemer, for eksempel fotosyntetiske membraner, mælke- / fedtbaserede systemer, oleogeler og biomakromolekyler som stivelse. 

Gruppen er både tilknyttet Institut for Fødevarevidenskab og Niels Bohr Institutet og ledes af lektor Jacob Kirkensgaard.

For mere information, se den engelske side.

Kontakt

Structural Food Physics and Soft Matter Self-Assembly

Nano-Science Center, Institut for Fødevarevidenskab, Københavns Universitet, Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg

Niels Bohr Institutet
Københavns Universitet
Universitetsparken 5, 03.3.306
2100 København Ø
Danmark

Jacob J. K. Kirkensgaard

Lektor
Kontor: C401
Mob: +45 23746863
Email: jjkk@food.ku.dk